Inspiratie voor print- en drukwerk met Mimaki app

Nieuwe Mimaki app biedt showcase van creativiteitsverhogende mogelijkheden voor klanten in combinatie met het laatste nieuws uit de branche

Amsterdam, 22 september 2016

Mimaki viert de creativiteit van klanten met een mobiele app die inspirerende printtoepassingen in de kijker zet. Tegelijkertijd houdt de app de gebruikers op de hoogte van de actualiteit in de branche.

Print News App screenshot pGebruikers van Mimaki’s app krijgen content op maat van hun interesses voorgeschoteld over specifieke print- en druktechnologieën, waaronder offset, grootformaat, textieldruk, printafwerking en nog veel meer. Zo hebben ze thuis of onderweg snel toegang tot de informatie die ze nodig hebben.

De Mimaki News App biedt een overzicht van wereldwijd sectornieuws en updates over andere bedrijven en producten om klanten te helpen op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en trends. Er zijn ook Mimaki specifieke secties met productnieuws, highlights, blogs en de nieuwste persberichten, waaronder nieuwe productaankondigingen. Zodat gebruikers hun creativiteit nog meer de vrije loop kunnen laten gaan, bevat de app een inspirerende virtuele galerij van opvallende, innovatieve en vindingrijke toepassingen die geproduceerd zijn op Mimaki systemen. De app is ontwikkeld in samenwerking met het World of Print magazine en is gratis te downloaden in zowel de Apple App Store als de Google Play Store.

“Onze oplossingen stellen klanten in staat om op de meest uiteenlopende substraten en ondergronden een breed scala aan toepassingen te produceren,” zegt Mike Horsten, General Manager Marketing van Mimaki EMEA, “die variëren van glazen awards en trofeeën tot decoratief behang, backlit signage en flesetiketten. Onze oplossingen kunnen bijvoorbeeld textiel bedrukken zoals beddengoed en gordijnen, maar ook rechtstreeks printen op cilindrische objecten zoals wijnflessen of cosmeticaflacons. De reeks van mogelijke toepassingen is vrijwel oneindig. Deze app is een geweldige bron van inspiratie en tegelijkertijd een handige manier om het nieuws uit de branche op de voet te volgen.”

Hij vervolgt: “Wij willen dat onze gebruikers als een van de eersten weten wat er nieuw is, zodat ze hun voorsprong behouden op de rest. Om te tonen dat wij verder kijken dan de verkoop van machines en ook meedenken, zullen we de content voortdurend actualiseren. Wij willen onze klanten inspireren en in staat stellen om hun huidige aanbod te verbreden naar nieuwe toepassingen. Door hen van a tot z te ondersteunen in hun groeitraject, willen we hen helpen om hun dienstenaanbod uit te breiden en hun bedrijf te laten groeien. Deze app is een nieuwe manier om dit doel waar te maken en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Ook handig is dat de app het hen gemakkelijk maakt om altijd en overal contact met ons op te nemen.”

De Mimaki News App is wereldwijd beschikbaar voor download in de Apple App Store en in de Google Play Store voor Android gebruikers.

Print News App AppleDownload Print News app Google

share: