Hoog tijd om print te ervaren – Mimaki brengt nieuwe innovaties en toepassingsmogelijkheden naar FESPA 2021

showroom

De nieuwste geavanceerde technologieën van Mimaki voor sign-, 3D- en textielindustrieën voor het eerst op een handelsbeurs

Klanteninnovatie staat voorop bij de aanwezigheid van Mimaki op FESPA via een galerij met immersieve klanten- en partnertoepassingen

Mimaki Europe, de toonaangevende fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, demonstreert zijn uitgebreide assortiment vooraanstaande, winstgenererende digitale printtechnologieën op FESPA Global Print Expo 2021 (12-15 oktober 2021, RAI Amsterdam, Nederland, Stand: 1-F45). Het bedrijf profiteert optimaal van het eerste live FESPA-event sinds het begin van de COVID-19-pandemie en zal live demonstraties geven van de recent aangekondigde innovaties. Tegelijk inspireert het bezoekers met uitstekende toepassingen die klanten zelf hebben gemaakt. Aangezien Mimaki Europe op FESPA 2021 een thuismatch speelt, hebben bezoekers ook de unieke gelegenheid om het Amsterdam Experience Centre te bezoeken en een rondleiding te krijgen van Mimaki´s volledige 3D- en textielportfolio met een-op-een demonstraties van het gespecialiseerde team.

Experience FESPA on us!

Mimaki kondigt met trots aan dat “de echte printervaring terug is” en wil de printgemeenschap opnieuw samenbrengen, weliswaar met invoering van alle mogelijke COVID-veiligheidsmaatregelen. Klanten kunnen zich op de stand onderdompelen in technologie van het meest recente productportfolio van Mimaki, waaronder gloednieuwe producten zoals de hoogvolume UV-flatbedprinter, de JFX600-2513, de uiterst snelle, hoogwaardige printers van de UJF-reeks en de desktop 3D-kleurenprinter, de 3DUJ-2207. Mimaki eert zijn klanten en partners ook in een interactieve tentoonstelling van succesverhalen en toepassingsvoorbeelden van zijn printambassadeurs.

“We kijken ernaar uit om klanten uit te nodigen om ons dit jaar live op FESPA te ontmoeten. De COVID-veilige show en stand zitten vol geavanceerde technologieën, inspirerende verhalen van klanten en heel wat extra spanning en sensatie. We hebben er alles aan gedaan om bezoekers veilig aan het event te laten deelnemen, zoals de integratie van extra online content om onnodige drukte en fysiek contact te voorkomen.” Dat vertelt Danna Drion, Algemeen Directeur Marketing van Mimaki Europa. “FESPA 2021 is de beste kans voor de sector om de krachten te bundelen en bedrijven nieuw leven in te blazen met nieuwe technologieën en toepassingen. Omdat onze visuele en levendige sector zo lang niet bijeengekomen is, draait het dit jaar rond de volledige printervaring, iets wat alleen persoonlijk kan worden ervaren. Daarom is ‘Experience Print’ het thema. Welke plaats is beter dan FESPA om na bijna 2 jaar voor het eerst opnieuw samen te komen?”

Met zo veel baanbrekende technologieën die nog nooit op een fysiek event zijn getoond, wordt de stand van Mimaki zeker een buitengewone ervaring. Een van de nieuwe oplossingen die op FESPA in première gaat, is de JFX600-2513 LED-UV grootformaat flatbed-inkjetprinter, die ontworpen is voor de hoogvolume UV-markt. Het nieuwe model is ontwikkeld voor een hoge snelheid en hoge productiviteit. Dankzij een grotere keuze uit inkttypen en meer flexibiliteit in media opent het voor printserviceproviders de poort naar een breder scala van toepassingen.

De UJF-7151 plusII en de UJF-MkII e-reeks werden pas deze maand aangekondigd maar zullen ook een prominente plaats krijgen op de stand van Mimaki. De UJF-7151 plusII is ontworpen voor een naadloze en betrouwbare snelle productie en zorgt zo voor maximaal 190% snellere druksnelheden in vergelijking met het vorige UJF-7151 plus-model. De printer kan hoogwaardige print jigs verwerken en is ideaal om in industriële printomgevingen nauwkeurig op zware media af te drukken, zoals hout, metaal en glas.

De nieuwe Mimaki 3DUJ-2207 is een voorbeeld uit het gevarieerde portfolio van Mimaki en zal ook voor het eerst te zien zijn. De eenvoudig schaalbare desktop-3D-oplossing is bedoeld om afdrukken in 3D mogelijk te maken.

Bezoekers kunnen zeker de kans grijpen om de “100-reeks” van Mimaki in actie te zien. Deze printers werden in volle pandemieperiode gelanceerd als rendabele, bedrijfsverbeterende oplossingen en zijn ontworpen om te voldoen aan de actuele marktuitdagingen en gebruikers ondanks de marktonzekerheid successen te laten boeken. Deze sterk concurrerende printers met prima prijs-prestatieverhouding zijn in alle sectoren al aan printactiviteiten toegevoegd. Ze beschikken over een hoge productiviteit en betrouwbaarheid, evenals een extreme flexibiliteit om het assortiment toepassingen te diversifiëren.

Laat deze ongekende kans niet liggen om contact op te nemen met Mimaki en de volledige sector. Hier kunt u zich inschrijven voor gratis toegang tot FESPA 2021 of als u interesse hebt in een rondleiding in het Amsterdam Experience Centre: acc.mimakieurope.com/fespa2021

share: