Mimaki kondigt een innovatief virtueel evenement aan om klanten en prospecten te inspireren, te informeren en er in contact mee te zijn

TX300P-1800-MkII

  • Mimaki houdt een ‘Virtueel printfestival’ in plaats van de uitgestelde FESPA 2020 van maart

  • Evenement omvat ook aankondigingen van het bedrijf, de nieuwste productinformatie, educatieve webinars en live Q&A’s

Mimaki Europe, een toonaangevende fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, heeft aangekondigd dat het een interactief online evenement met veel actie zal houden onder de naam Het virtuele printfestival van Mimaki. Het is de bedoeling om klanten en prospecten een unieke combinatie van informatie, productdemonstraties, wedstrijden en gelegenheden tot netwerken te bieden. Het evenement omvat een reeks groepswebinars en virtuele individuele vergaderingen die van start gaan op 24 maart 2020, dezelfde dag als waarop FESPA 2020(1) aanvankelijk de deuren zou openen. Mimaki onthult elke week tot het einde van april nieuwe functies en content.

Mimaki kopieert de originele line-up van FESPA 2020 en wil deelnemers een virtuele ervaring geven met zo veel mogelijk voordelen van het originele evenement. Om dit te verwezenlijken biedt het bedrijf aan klanten, partners en prospecten de gelegenheid om deel te nemen aan productdemonstraties, een virtuele rondgang bij de stands van FESPA 2020, individuele vergaderingen om specifieke bedrijfsvereisten en vragen over technologie te bespreken, en live-sessies met kaderleden van FESPA die kennis delen. Alles van signalisatie, graphics, textiel, direct-naar-vorm, 3D-print en meer wordt besproken. Daarbij moedigt Mimaki een open dialoog aan met zijn branchegenoten uit alle marktsectoren.

Danna Drion, Senior Marketing Manager EMEA, Mimaki Europe, merkt op: “Mimaki staat volledig achter de weloverwogen beslissing van FESPA om zijn evenement uit te stellen en we kijken ernaar uit deel te nemen aan het opnieuw geplande evenement zodra de nieuwe data zijn bevestigd. Hoewel we de volledige ervaring van de aanwezigheid op een evenement van FESPA niet kunnen nabootsen, willen we ervoor zorgen dat onze klanten en prospecten toegang blijven hebben tot zo veel mogelijk van de nieuwste productinformatie en educatieve middelen die we van plan waren op FESPA 2020 te delen. Met ‘Het virtuele printfestival’ kunnen we precies dat aan de sector aanbieden. Het stelt ons in staat een reeks verschillende virtuele interacties te verzorgen om onze klanten en prospecten te inspireren, te betrekken en te prikkelen door hen de reeks toepassingen en zakelijke kansen te tonen die ze hebben met de nieuwste oplossingen van Mimaki.”

De hoogtepunten van Het virtuele printfestival van Mimaki zijn:

  • Sectortrends bij Mimaki en FESPA: Mimaki en FESPA werken samen om webinars te geven over de huidige trends, over de uitdagingen voor de markt te spreken en de nieuwste zakelijke kansen binnen de printsector voor te stellen.
  • Productdemonstraties: Tijdens het evenement worden regelmatig korte videodemonstraties gehouden die alle voordelen en mogelijkheden van de nieuwste technologieën van Mimaki demonstreren. Voorop in de videoreeks wordt de veelzijdige Tx300P-1800 MkII voorgesteld, die zowel direct-op-textiel- en transferdruk biedt.
  • Virtuele koffie en briefings: Bestaande of mogelijke distributeurs en klanten kunnen tijdens het evenement een één-op-één vergadering beleggen om te spreken met een ervaren vertegenwoordiger van Mimaki en zo een diepgaander inzicht op maat te verkrijgen in de technologieën van Mimaki of om individuele bedrijfsbehoeften te bespreken.
  • Live-chat met de experts: Voor wie een eenmalige vraag heeft of niet in staat is om een volledige briefing bij te wonen, staan experts van Mimaki uit elk domein ter beschikking om via een live-chat te spreken tijdens de eerste week van het evenement (24 tot en met 27 maart).

Voor live updates van sessie-aankondigingen, wedstrijden en meer informatie over ‘Het printfestival van Mimaki’, maar ook over hoe te registreren, aanwezig te zijn en deel te nemen, bezoek acc.mimakieurope.com/virtual-print-festival.

(1) FESPA 2020: FESPA heeft besloten om FESPA Global Print Expo 2020, European Sign Expo 2020 en Sportswear Pro 2020 uit te stellen wegens de snel veranderende situatie met betrekking tot COVID-19 op het Europese vasteland. Meer informatie vindt u op https://www.fespaglobalprintexpo.com/

share: