Mimaki belooft digitale printhelden op FESPA Digital 2016 te inspireren

De toekomst van digitaal printen voor signs & display graphics en textiel is vandaag beschikbaar

Amsterdam, 2 februari 2016

Mimaki zal groots uitpakken op FESPA Digital 2016, dat plaatsvindt van 8 tot en met 11 maart 2016 in Amsterdam. Mimaki zal te vinden zijn op stand E15 in hal 1, vlakbij de ingang van de beurs. Als één van de eerste stands die bezoekers zullen zien bij het binnenkomen, zal Mimaki hen niet teleurstellen.

TS500P-3200-one-of-Mimaki's-latest-releases“Op FESPA Digital zullen wij ons breed portfolio van print- en snijsystemen tonen,” zegt Mike Horsten, General Manager Marketing EMEA bij Mimaki Europe. “Daarnaast mogen bezoekers zich eraan verwachten enkele verrassingen te zien, meer bepaald nieuwe aangekondigde producten. Bezoekers zullen ook praktijkvoorbeelden kunnen bekijken van de innovatieve toepassingen die Mimaki systemen kunnen creëren. Ik denk daarbij zowel aan signs & display graphics als aan digitale textielprint en kledingdecoratie. Gezien het superheldenthema van deze editie, is het verder ook uitkijken naar de superhelden geportretteerd in onze samples.. Bezoekers zullen die trouwens kunnen meenemen. Een andere blikvanger is de Wrap Masters wedstrijd, die we ook nu weer sponsoren. Op onze stand zal een vintage Audi onder handen worden genomen als onderdeel van de finale. Tot slot is er ook nog onze Coffee Corner, waar bezoekers welkom zijn voor een ontspannend kopje koffie en een goed gesprek. Kortom, er valt veel te beleven. FESPA Digital is altijd al een geweldige beurs geweest. Ook deze editie verwachten we niets minder.”

Wrap Masters wedstrijd: bekroning van een superheld
Mimaki en Avery Dennison bundelen hun krachten als sponsors van de World Wrap Masters wedstrijd, die verspreid over de vier dagen van de beurs plaatsvindt. Op 8 en 9 maart wordt er van start gegaan met de FESPA European Wrap Masters wedstrijd waar wrappers het tegen elkaar zullen opnemen voor een plaats in de World Wrap Masters Series Final op 10 en 11 maart. Tijdens die tweedaagse finale zal de European Wrap Master het gezelschap krijgen van de reeds gekwalificeerde winnaars van Zuid-Afrika, Mexico, Denemarken, Eurazië, Brazilië, Ierland en Frankrijk. Tal van finalisten zullen strijden om de titel van FESPA World Wrap Master 2016. door het wrappen van Audi A1 Sportbacks met behulp van materialen die geprint zijn door Mimaki. Daarnaast zullen ze ook meer uitdagende objecten moeten wrappen, zoals klompen en een object geïnspireerd op het thema van superhelden. Deze jaarlijkse wedstrijd is een niet te missen event voor bezoekers, die de wrappers aan het werk zullen kunnen zien.

Digital Textile Conference
De eendaagse Digital Textile Conference op 8 maart wordt gelijktijdig gehouden met FESPA Digital 2016. Een internationale line-up van experts in digitale textieldruk zullen het woord nemen, onder wie Mike Horsten. Hij zal om 15.30 uur spreken over een onderwerp dat brandend actueel is: Digital Print in Fast Fashion. “Wij hadden veel succes op Heimtextil in januari met onze volledige line-up van oplossingen die het gemakkelijk maken voor bezoekers om hun digitale textieldruk mogelijkheden uit te breiden of nieuwe te implementeren. Hiermee kunnen ze levendige, duurzame kleuren printen op een breed scala aan materialen. We zijn blij te kunnen bevestigen dat we die oplossingen zullen meebrengen, zodat ook het FESPA Digital publiek ze kan bekijken,” voegde Horsten eraan toe.

Inspiratie voor een winstgevende toekomst
“Met ons volledige portfolio van bestaande en gloednieuwe producten op de Mimaki stand,” besluit Horsten, “zal er geen gebrek zijn aan inspiratie. We zijn ervan overtuigd dat bezoekers aan onze stand tevreden huiswaarts zullen keren met een aantal nieuwe ideeën die hun activiteiten winstgevender zullen maken. We kijken ernaar uit om met hen te praten en te weten te komen hoe we hen nóg beter kunnen helpen.”

Raak geïnspireerd door Mimaki op FESPA
Bezoek ons op FESPA in Hall 1, Stand E15 om onze machines in actie te zien! Registreer voor 7 maart via de onderstaande knop.

share: