Gate7’s Digital Suite maakt het verschil voor KUHN

Gate 7’s innovatieve gebruik van Mimaki-technologie en zijn wereldwijde zakelijke aanpak maken het verschil voor KUHN, omdat zijn industriële graphics profiteren van een fris, nieuw imago.

Sinds 1828 zijn innovatie en kwaliteit de basis voor de dienstverlening van KUHN aan klanten in de landbouwindustrie. Met meer dan 4.500 medewerkers in productiefaciliteiten over de hele wereld staat het bedrijf bekend om zijn innovatie en ervaring bij de productie van landbouwmachines, en omdat het producten en diensten wil aanbieden die voldoen aan de eisen van zijn klanten.

Toen KUHN een opfrisser nodig had voor de visuele identiteit van zijn machines, wendde het bedrijf zich tot Gate 7, de jarenlange partner en fabrikant van bedrukte auto-onderdelen en -belettering uit het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf had eerder zeefdruk-graphics aan KUHN geleverd met zijn Digital Suite, bestaande uit meerdere Mimaki breedformaat en direct naar substraatprinters.

“Klanten zijn op zoek naar een wereldwijde kwaliteitsstandaard en een wereldwijde leverancier, maar wel een die lokaal denkt en reageert,” aldus George Heads, Operations Manager van Gate 7. “We hebben KUHN voorzien van een vernieuwde en visueel aantrekkelijke nieuwe look voor hun gehele productassortiment, en dat alles dankzij ons gebruik van Mimaki printtechnologie.”

De Digital Suite van Gate 7 bevat momenteel meerdere Mimaki-printers, waaronder de revolutionaire Mimaki UJF-7151plus flatbed LED UV, de high-speed, de JV400 SUV met rolvoeding en verschillende JV300 en CJV300 solvent printers. De UJF-7151plus werkt samen met de snijafdeling en levert hoogwaardige, afgewerkte decals die worden gebruikt om de machines te merken, en functionaliteit toe te voegen. De UJF-7151plus kan rechtstreeks op polycarbonaat printen voor gebruik als schakelapparatuur, evenals voor veiligheids- en instructie-etikettering en documentatie.

“We doen grondige tests van alle componenten die worden gebruikt bij de productie van een decal of membraanschakelpaneel,” zegt Heads. “Wij hebben een eigen uniek garantiesysteem dat ervoor zorgt dat alle componenten voldoen aan de prestatie-eisen van maar liefst vijf jaar buitenshuis gebruik. Verder worden alle Mimaki-inkten getest met behulp van onze eigen UV-weer-, stof- en milieutechnische testapparatuur. Onze uitdaging is om aan de specificaties van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen.”

De Managing Director van Gate 7, Kate Wickham, sluit aan bij de opmerkingen van Heads. “We hebben een unieke zakelijke aanpak, en hebben hard gewerkt om onze toeleveringsketen te voeden door middel van productontwikkeling, het vinden van nieuwe manieren om de productie te verbeteren en door voortdurend te innoveren,” aldus Kate Wickham.

“Onze klanten hebben veel hogere verwachtingen voor stickers,” zegt ze. “Zeefdruk is nog steeds een belangrijk onderdeel van onze handel, en de doorlopende transitie naar digitaal helpt onze klanten om de manier waarop zij hun producten presenteren, vorm te geven.”

“Wij maken het verschil voor KUHN met de producten die wij leveren en de manier waarop wij met onze klanten samenwerken,” aldus Heads. “Onze kennis van en inzicht in de industrie helpt ons om de resultaten die we kunnen bereiken met de printtechnologie van Mimaki te maximaliseren.”

Deze focus op het leveren van kwaliteitscontrole en het verlangen van klanten naar kortere doorlooptijden is ook van invloed op de ontwikkeling van Gate 7. “We repliceren onze processen en prijsstructuren in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, en onze specialistische aanpak maakt ons een voor de hand liggende keuze voor wereldwijde samenwerking,” aldus Wickham, die onlangs van Prinses Anne in Buckingham Palace een Britse Ridderorde (MBE) ontving voor Services to Exports and Outward Investments. “De exportactiviteiten zijn momenteel 60 procent van de omzet van Gate 7. Deze onderscheiding voegt een hoger niveau van geloofwaardigheid toe aan wat wij nastreven.”

“Innovatief stickerontwerp helpt merken om zich te onderscheiden,” besluit Wickham. “Onze graphics creëren visuele impact voor bedrijven die in steeds concurrerender markten actief zijn. Wij zijn daardoor een steeds belangrijkere partner voor ze. Door onze flexibele systemen, investeringen in R&D en sterke relaties met leveranciers zijn we uniek in het leveren van dit niveau van service en producten.”

share: