Mimaki Europe stelt Takahiro Hiraki aan als Managing Director

Mimaki Europe, een toonaangevende fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, maakt vandaag de benoeming van Takahiro Hiraki tot Managing Director bekend.

Hiraki startte in 1997 zijn loopbaan bij Mimaki Engineering als sales representative voor de Mimaki CF-serie. In de daaropvolgende 20 jaar groeide hij door bij Mimaki, waar hij verdere expertise in de technologie opbouwde en carrière maakte in sales. Daarbij bekleedde hij verschillende seniorfuncties. Ook had hij een belangrijke rol bij het uitbreiden van Mimaki’s diensten in nieuwe en opkomende markten.

In 2019 trad Hiraki toe tot de raad van bestuur en kreeg hij managementverantwoordelijkheid voor Mimaki Europe. De benoeming tot Managing Director van deze regio heeft hij naast zijn betrokkenheid te danken aan zijn enthousiasme voor deze veelzijdige en innovatieve tak van Mimaki.

Hiraki is verheugd deze nieuwe, boeiende uitdaging aan te gaan: “Ik was er vanaf het begin bij, in een heel bescheiden prefabgebouw, waar ik een van de slechts 180 medewerkers was die snijplotters en CAD-plotters verkochten. Mijn carrière bij Mimaki is er een geweest van innovaties voor de branche, technologische doorbraken en forse groei. Als Managing Director bij Mimaki Europe wil ik de relaties met onze partners en klanten verder ontwikkelen. Het is mijn doel om in te spelen op de voortdurend evoluerende behoeften klanten en zo een volgend hoofdstuk te schrijven in het succesverhaal van Mimaki in Europa.”

Mimaki Europe verwelkomt ook Ryosuke Nakayama als Executive Assistant van Hiraki. Nakayama werkt sinds 2012 bij Mimaki Engineering. In de afgelopen 8 jaar schitterde hij wereldwijd in diverse marketing-, sales- en product management-functies bij het bedrijf. Nakayama’s uitgebreide ervaring, expertise en veelzijdige skillset zijn een belangrijke aanwinst voor het managementteam van Mimaki Europe.

Hiraki volgt Yuji Ikeda op. Ikeda heeft er alle vertrouwen in dat Hiraki Mimaki Europe naar een volgend niveau brengt: “Met Hiraki en Nakayama versterkt Mimaki Europe haar team met twee ervaren en hooggekwalificeerde teamleden. Ondanks de uitdagende situatie waar we dit jaar mee te maken hebben, ben ik er zeker van dat hij in de komende maanden geweldige prestaties zal realiseren. Ik wens hem en Mimaki Europe veel succes toe.”

share: