Mimaki Engineering start met wereldwijde verkoop van OKI’s grootformaat inkjetprinters

OKI Color Painter M 64s

Mimaki Engineering verkoopt grootformaat inkjetprinters in OKI-formaat via het robuuste internationale verkoopnetwerk van Mimaki Engineering

Mimaki Engineering Co., Litd. en OKI Data Corporation, de printertak van de OKI Group, maken bekend dat zij een exclusieve, internationale verkoopovereenkomst voor de distributie van de grootformaat inktjetprinters van OKI Data hebben gesloten. De twee bedrijven startten in maart 2019 de eerste verkoopsamenwerking in Japan, die nu internationaal wordt uitgebreid.

Vanaf 1 april 2020 zal Mimaki de grootformaat inkjetprinters, inkt en andere benodigdheden en onderhoudsonderdelen van OKI Data internationaal verkopen via het bestaande netwerk van Mimaki Engineering.

Producten die onder deze internationale samenwerking vallen, zijn twee grootformaat inkjetprinters van OKI Data: de ColorPainter H3-104s en de ColorPainter M-64s. Deze printers zijn in staat om snel met hoge dichtheid te printen. Daarnaast gaat Mimaki Engineering de inkt en overige benodigdheden voor deze en andere grootformaat inkjetprinters van OKI Data verkopen. Eerder werden deze door OKI Data zelf verkocht. Mimaki Engineering zal ook het onderhoud van de machines verzorgen.

Mimaki Engineering ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt niet alleen commerciële inkjetprinters en snijplotters, maar ook de inkt en software die bij dergelijke producten wordt gebruikt. Mimaki Engineering heeft een uitgebreid netwerk van lokale dealers en partners in ongeveer 150 landen, die support leveren wanneer klanten vragen hebben of ondersteuning nodig hebben.

OKI Data heeft grote waardering voor de technologische mogelijkheden van Mimaki Engineering en de verkoop- en onderhoudsprestaties als het gaat om de grootformaat inkjetprinteractiviteiten. OKI Data heeft er dan ook alle vertrouwen in dat de samenwerking het mogelijk maakt om bestaande klanten dezelfde betrouwbare kwaliteit te bieden en tegelijkertijd nog meer nieuwe klanten te kunnen bedienen.

share: