De alom geliefde en gewaardeerde JV33 nu nóg sneller

De alom geliefde en gewaardeerde JV33 nu nóg sneller – Mimaki komt opnieuw met een innovatie tijdens C!Print

Amsterdam, 4 februari 2014 JV33 got fasterMimaki Europe kondigt aan dat het de verbeterde versie van de JV33-serie zal laten zien tijdens C!Print in Lyon, Frankrijk. De beurs, die plaatsvindt van 4 t/m 6 februari, richt zich op het brengen van nieuwe ideeën, nieuwe toepassingen en nieuwe markten voor print productiebedrijven. Mimaki staat op de stands F26/G25 en E26/F25 tijdens deze beurs. In de aanloop naar FESPA Digital 2014 presenteert Mimaki exclusief aan de Franse markt de verbeterde versie van de solvent JV33, Mimaki’s werkpaard in de solvent inkjet productreeks.

“Het Salon C!Print vindt plaats in combinatie met CTCO voor promotionele producten en promotioneel textiel,” zegt Mike Horsten, General Manager Marketing EMEA bij Mimaki Europe B.V. “Wij staan in het C!Print gedeelte, waar bezoekers aan onze stand ook oplossingen zullen vinden die toepasbaar zijn op promotionele producten en promotioneel textiel. Bovendien zijn we uitermate verheugd een verbeterde versie van onze toonaangevende JV33 solvent inkjetprinter te kunnen laten zien, die onze klanten nog meer snelheid en kwaliteit biedt voor dezelfde prijs. We kijken alvast uit naar de feedback van onze C!Print bezoekers!”

Mimaki zal eveneens deelnemen in NOVA Live, in het centrum van de hal. NOVA Live toont live technische demonstraties en toepassingen die zijn vervaardigd door exposanten. Mimaki print daar met de TS34-1800A dye sublimatie printer op sublimatiepapier dat vervolgens verder wordt verwerkt door andere exposanten tot een kant-en-klaar product. “Live demonstraties door meerdere fabrikanten trekken altijd veel aandacht tijdens beurzen,” vervolgt Horsten. “Bezoekers werken zelf ook bijna altijd met verschillende partijen. Bij demonstraties zoals deze zien ze de productie van een toepassing van begin tot eind, net zoals ze dat in hun eigen bedrijf zouden doen.”

Beter en sneller – de JV33 serie

De nieuwe JV33 is een verbeterde versie van Mimaki’s bestverkochte JV33 rol-naar-rol serie van solvent inkjet producten. Met de exclusieve aankondiging van deze ontwikkeling tijdens C!Print, zijn de bezoekers van deze beurs de eersten die dit spannende nieuwe product gaan zien.

Een belangrijke verbetering is de toevoeging van de Mimaki Advanced Pass System (MAPS) technologie, een innovatieve manier om de uitstoot van inktdruppels te minimaliseren, of zelfs om banding te elimineren in de hoge productie modus. MAPS is zo te configureren dat het afvuurproces precies op specifieke productiebehoeften kan worden afgestemd, met inbegrip van de aanpassing aan afdruksnelheden. Het MAPS systeem geeft ten minste 10% snelheidsverbetering ten opzichte van de al zeer snelle afdrukoplossing en werkt met alle beschikbare inktsets.

Mimaki toont de nieuwe verbetering niet alleen tijdens deze beurs, de JV33 is ook direct leverbaar in de EMEA regio.

Personaliseren van Promotionele Producten

Mimaki demonstreert tijdens de beurs eveneens het personaliseren van promotionele producten. Dit omvat het personaliseren van promotionele producten met behulp van de Mimaki UJF-3042 en UJF-6042. Deze UV vlakbedprinters met LED-droging en meerdere inktopties drukken in bijna fotokwaliteit direct af op substraten tot maar liefst 150 mm dik, met een nauwkeurige en levendige afdrukkwaliteit die normaliter alleen mogelijk is met veel duurdere printers. Deze printers werken met zes kleuren en met witte inkt.

share: