Igepa en Dimix vertegenwoordigen Mimaki op Sign2com

Mimaki-partners demonsteren nieuwe producten en diensten op vakbeurs

Mimaki wordt op Sign2com vertegenwoordigd door zijn strategische partners Igepa en Dimix. Beide bedrijven zullen op de beurs nieuwe producten en diensten demonstreren, waaronder de Mimaki UCJV300-75. Dit is een primeur, want deze nieuwe print & cut-machine was niet eerder voor het grote publiek te bezichtigen.

Igepa en Dimix zijn beide al vele jaren belangrijke strategische partners van Mimaki, en zullen op de toonaangevende vakbeurs Sign2Com de productlijn van Mimaki demonsteren. Naast innovatie hecht Mimaki bijzonder veel waarde aan service – toegewijde partners zijn hiervoor onmisbaar. “Wij helpen onze klanten om bepaalde dromen en doelstellingen waar te maken,” zegt Ronald van den Broek, General Manager Sales van Mimaki. “Dat doen we niet alleen, maar met een uitgebreid netwerk van partners in 150 landen. Zo kunnen we overal ter wereld de optimale service bieden en ervoor zorgen dat onze klanten alle mogelijkheden van Mimaki’s oplossingen benutten. Wij zijn trots dat de teams van Igepa en Dimix ook dit jaar weer hun kennis en kunde rond onze producten zullen demonstreren op Sign2com.”

Primeur met gloednieuwe printer

Igepa is als doorgewinterde totaalleverancier van print- en signmedia, grafische technologie en diensten een uitstekende match voor Mimaki. Het bedrijf vult de cutting-edge printoplossingen van Mimaki aan met veel technische kennis en expertise. Naast opleidingen en training-on-the-job biedt Igepa ook uitgebreide technische ondersteuning. Het beste bewijs van de sterke band tussen beide bedrijven is dat er veel wordt geïnvesteerd in klantenrelaties via gezamenlijke innovatie.

Van den Broek: “Igepa is voor ons een ideale partner. Ze investeren veel in langetermijnrelaties met klanten en staan voor vakmanschap. Ze kunnen als geen ander de mogelijkheden van Mimaki’s printoplossingen vertalen naar de behoefte van de klant. Ik zie Igepa echt als een verlengstuk van Mimaki in de signmarkt in de Benelux.”

Op Sign2com heeft Igepa de primeur om als eerste de Mimaki UCJV300-75 aan het grote publiek te mogen tonen. Met deze gloednieuwe printer, het kleine broertje van de zeer succesvolle UCJV300-160 print & cut-machine, worden op stand 4125 doorlopend demo’s gegeven door het team van Igepa.

Dimix & Mimaki al twee decennia partners

De liefde voor Mimaki zit alle lange tijd in de genen van het Dimix-personeel. De samenwerking en ervaring met het Japanse merk gaat bijna 20 jaar terug, zowel commercieel als in de technische dienst. Zo maakt Dimix het verschil met de allerbeste serviceverlening. Het bedrijf rekent vooral professionele print & sign bedrijven onder zijn klanten, die soms al tientallen jaren met alle tevredenheid Mimaki-apparatuur gebruiken. Dimix en Mimaki zijn een succesvolle combinatie door het wederzijdse vertrouwen en respect voor elkaar, klant en concullega. Dimix stelt dienstverlening boven winst, en zoekt daarom altijd naar de beste oplossing.

Van den Broek: “Dimix heeft veel kennis op het gebied van printers, inkten en materialen. Net als bij ons werken er veel ‘vakidioten’, die in een familiaire werksfeer het belang van de klant boven alles stellen. Niet voor niets zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste Mimaki-dealers in Europa.”

Dimix is op Sign2com te vinden op stand 405 met een compleet Mimaki-productoverzicht voor zowel industriële toepassingen als sign-graphics.

Ontmoet de teams van Mimaki, Igepa en Dimix op Sign2com, van 16-18 september in de Kortrijk Expo in België, op stands 4125 en 405.

share: