Mimaki pakt uit met drastische prijsverlaging voor TS300P-1800 in hele EMEA-regio

Prijsactie ter afsluiting van de zomer duurt tot eind van het jaar

Mimaki kondigt een speciale aanbieding aan op een van haar populaire dye-sublimatieprinters, de TS300P-1800. De revolutionaire TS300P-1800, die speciaal ontwikkeld is voor industriële textieldrukproducties, biedt het voordeel van rendabel dye-sublimatieprinten zonder in te boeten aan kwaliteit en productiviteit. De tijdelijke actie met een aanzienlijke prijsverlaging voor de machine loopt tot 31 december 2018.

Geïnteresseerde klanten kunnen profiteren van deze aanbieding door contact op te nemen met hun lokale erkende Mimaki reseller of via een specifieke pagina op de website van Mimaki Europe.

“Nu het einde van de zomer nadert, willen wij afsluiten met een klapper”, zegt Ronald van den Broek, General Manager Sales EMEA bij Mimaki Europe. “De transformatie van conventioneel naar digitaal is volop aan de gang in de textiel- en kledingindustrie. Als pionier in dit marktsegment heeft Mimaki zich altijd toegelegd op het aanreiken van betaalbare, toonaangevende oplossingen voor dit segment. Door een lagere prijs voor de TS300P-1800 te introduceren, hopen wij de trend te versnellen en deze revolutie van conventioneel naar digitaal nog verder te verspreiden.”

Over de TS300P-1800

De Mimaki TS300P-1800 is een 1,8 m brede rol-naar-rol printer specifiek voor transferpapier die rendabel dye-sublimatieprinten mogelijk maakt en tegelijkertijd de kwaliteit en productiviteit van het digitaal bedrukken van textiel naar nieuwe niveaus tilt. De TS300P-1800 is perfect geschikt voor het creëren van mode, kleding, sportkleding, binnenhuisarchitectuur en POS-materialen. Hij maakt gebruik van state-of-the-arttechnologie om nieuwe prestatiebenchmarks te zetten voor de sector. Enkele van de mogelijkheden die de machine biedt, zijn:

  • Maximale printsnelheid van 115 m²/u
  • Voordelige sublimatie-inkten met hoge prestaties, inclusief fluorescerende roze en gele inkten
  • Mimaki’s kerntechnologieën om te zorgen voor betrouwbaar continubedrijf van de printer
  • Mediatransfermechanisme dat rimpels voorkomt voor een hogere printkwaliteit
  • share: