Mimaki Sponsorships tijdens FESPA

Mimaki Sponsorships tijdens FESPA Londen onderstrepen de veelzijdigheid en kwaliteit van Mimaki Grootformaat Printen

Wrap Cup Masters Series en de Promotional Product Business Academy verschaffen plezier, educatie en spanning aan FESPA 2013
Amsterdam, 13 juni 2013

Mimaki car wrap Mimaki berichtte vandaag dat het sponsor wordt van twee belangrijke activiteiten die plaatsvinden tijdens FESPA 2013, van 25 t/m 29 juni in Londen. Mimaki is te vinden op stand J5S tijdens de beurs. De sponsorships omvatten:

  • Wrap Cup Masters Series Londen. Mimaki is een Premium/Platinum sponsor van dit gebeuren. Een van FESPA’s kleurrijkste en spannendste evenementen zijn de FESPA Wrap Cup Masters Series. Deze worden tijdens de beurs gehouden, waarbij steeds andere supersterren op het terrein van ‘vehicle wrapping’ (voertuigen bestickeren) zullen optreden. Vele deelnemers strijden tegen elkaar in meerdere rondes gedurende drie spannende dagen, om zich uiteindelijk FESPA Wrap Cup Masters Kampioen te mogen noemen. De Mimaki JV400LX printer is de uitverkoren printer om de stickermaterialen te produceren.
  • Promotional Product Business Academy (PPBA). Mimaki is een PPBA partner en is co-organisator van deze belangrijke activiteit, die is bedacht om de reeks kledingstukken en promotionele producten onder de aandacht te brengen, die gebruikt worden door printbedrijven die op zoek zijn naar extra omzet en die hun zakelijke activiteiten willen uitbreiden. Bezoekers van printbedrijven leren hoe eenvoudig het is om kledingstukken en promotionele producten van een persoonlijk tintje te voorzien en daarmee toegevoegde waarde te geven, dit alles met behulp van voorbeelden uit de praktijk van andere bedrijven. Bezoekers krijgen bovendien een abonnement van een maand op europeansourcing.com, een online ontmoetingsplek voor betrokkenen op het gebied van promotionele producten. De Mimaki UJF-3042HG is een van de geselecteerde printers voor de productie van deze promotionele producten.

“Mimaki sponsort selectief,” zegt Mike Horsten, General Manager Marketing van Mimaki EMEA, “maar deze twee belangrijke activiteiten sponsoren we met plezier. Ze zijn allebei niet alleen leuk en educatief, maar ze demonstreren eveneens de veelzijdigheid van de printers van Mimaki, omdat ze een brede reeks innovatieve en ongebruikelijke toepassingen kunnen creëren. We zijn ook trots op het feit dat FESPA printers van Mimaki heeft geselecteerd om de materialen te produceren voor gebruik in de Wrap Cup Masters Series competitie en de PPBA.”

Beide activiteiten zijn belangrijke evenementen van FESPA die vele bezoekers zullen gaan trekken.

share: