Tijdens de ‘Global Innovation Days’ van Mimaki worden nieuwe printers bekendgemaakt en ligt de focus op de baanbrekende technologie waaraan klanten hun succes te danken hebben

innovation days 2022

De spannende productlancering van Mimaki Europe wordt gevolgd door 3 dagen vol webinars, interactieve sessies en live demonstraties van het uitgebreide productportfolio van Mimaki, alles onder leiding van experts ter zake

Mimaki heeft vandaag aangekondigd dat het zijn tweede virtuele evenement ‘Global Innovation Days’ organiseert op 2-4 maart 2022. Deze tweede editie van het populaire evenement van Mimaki brengt klanten, partners en branchegenoten samen voor een inspirerende netwerk- en educatieve ervaring. Het evenement duurt 3 dagen en zit vol webinars en interactieve virtuele sessies met als thema ‘Technology Innovations’.

Mimaki zet de toon voor dit interessante, technologie-georiënteerde evenement door de eerste dag te openen met de lancering van gloednieuwe Mimaki-producten voor de sign- en grafische markt. Deze nieuwste toevoegingen aan het uitgebreide portfolio van Mimaki zijn ontwikkeld zodat de diverse en innovatieve klanten van Mimaki heel productieve en concurrerende printbedrijven kunnen runnen.

Op de tweede dag bieden een reeks webinars met experts fascinerende inzichten in hoe de technologische innovaties van Mimaki voor de sign en graphics-, textiel-, industriële en 3D-sectoren de deur openen naar nieuwe toepassingen, productieverbeteringen en zakelijke groei. De sessies omvatten ‘Technology Innovations Supporting Sustainability’, waarin de nieuwste trends aan bod komen waarmee milieubewuste printserviceproviders (PSP’s) de duurzaamheid van hun productiemethoden en eindproducten kunnen verbeteren. ‘Technology Innovations Enabling Customisation’ richt zich op de Mimaki-oplossingen die zorgen voor nieuwe toepassingen en zakelijke kansen in de industriële sector.

In andere sessies komen boeiende gastsprekers aan het woord, waaronder klanten van Mimaki en industriële specialisten, maar er zijn ook Q&A’s om de aanwezigen uit alle marktsectoren een waardevolle en bijzondere ervaring te bieden.

“We zijn verheugd om opnieuw een virtueel evenement te organiseren dat de industrie bijeenbrengt om over innovatie te praten”, zegt Danna Drion, General Manager Marketing EMEA bij Mimaki. “Over de hele linie bleken onder onze klanten een aantal van de meest innovatieve bedrijven te zitten, die zich de afgelopen jaren een weg door ongekende uitdagingen hebben gebaand en hun bedrijf toch hebben weten te behouden of, in sommige gevallen, te laten groeien. Dit is onze kans om met deze inspirerende bedrijven in contact te komen en kennis en inzichten te delen die hen kunnen helpen hun bedrijf dit jaar en daarna nog verder te ontwikkelen. Dit evenement demonstreert de technologie die de aanhoudende innovatie van onze klanten heeft ondersteund, evenals de nieuwe oplossingen die we op de markt brengen voor toekomstige mogelijkheden voor succes en groei.”

Op de derde dag wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit het Experience Centre van Mimaki. Deze dag zit boordevol gedetailleerde demonstraties van de nieuwste Mimaki-technologie en biedt een diepgaande blik op de talloze productievoordelen en hoogwaardige toepassingen die met deze oplossingen kunnen worden gerealiseerd.

share: