Winnaar pelwedstrijd Sign CarPro event bekend

Floor van der Broek wint pelwedstrijd Mimaki

Eindhoven, 28 maart 2014
Mimaki contest Car Sign Pro

Floor van der Broek uit Den Bosch, als docent verbonden aan onderwijsinstelling De Rooi Pannen, heeft de pelwedstrijd op de stand van Mimaki Europe< gewonnen tijdens het CarSignPro event. Met een tijd van 1 minuut en 53 seconden wist zij het snelst een stuk voorgesneden vinyl foutloos te pellen. Ze krijgt een iPad Mini. 

Scholieren proberen elkaar af te troeven bij de wedstrijd vinyl-pellen op de stand van Mimaki Europe tijdens het CarSignPro Event in Eindhoven.

Hoe simpel het soms kan zijn om interactie op je stand te creëren, toonde Mike Horsten, marketingmanager bij Mimaki Europe, met deze competitie op de beursvloer. “We zijn hier natuurlijk om de nieuwste Mimaki technologie te tonen die kan worden ingezet om creatieve decoratieve en brandingtoepassingen te produceren voor alle soorten voertuigen. Maar zo’n wedstrijd geeft reuring op de stand.”

Knipoog

Maar reuring met een knipoog. De Mimaki wedstrijd was bedoeld om de aandacht te vestigen op de mogelijkheden van Mimaki’s CG-60SRIII snijplotter met rolinvoer. Deze snijplotter gebruikt een snijdruk van 500 gram voor perfecte snijresultaten op een breed scala materialen. Snijtekens worden automatisch en continu gedetecteerd voor het nauwkeurig contoursnijden van stickers en zegels. Een betaalbare, technologisch geavanceerde plotter voor een optimale return-on-investment, aldus Horsten.

share: